Soms zit het mee.....

.....maar nu even niet. Ik ben de laatste tijd een beetje aan het tobben met mijn gezondheid. Daar kan nu een hernia aan worden toegevoegd, geforceerd na een ongelukkige glijpartij afgelopen donderdag. Dat betekent onder andere dat ik nauwelijks kan zitten en de fijnste houding momenteel plat liggend op mijn bed is; lezen is moeizaam en bloggen helemaal.  Dus ik ben er weer even tussenuit en hoop zo snel mogelijk weer 'up en running' te zijn.

15 opmerkingen:

 1. Wat ellendig! Beterschap en hopelijk kun je binnenkort in ieder geval weer redelijk lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend naar voor je, Joke, heel veel beterschap en ik hoop dat je je snel weer wat beter kunt bewegen.

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel beterschap Joke! Heb ook pas diagnose hernia gekregen, zo vreselijk. Zitten en autorijden is echt een hel he? Hopelijk ben je er snel weer bovenop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allen bedankt voor jullie goede wensen!

  Ik heb net een Bookseat besteld, ik hoop dat ik dan in een liggende positie toch kan lezen, want eerlijk gezegd: dat vind ik nog het ergste!

  @Annelies: jij ook sterkte. Maar jij blogt tenminste nog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ondertussen een beetje een comfortabele houding gevonden in de zetel, dus dat lukt wel als ik af en toe een wandelingetje ga doen. Krijg je geen behandeling?

   Verwijderen
  2. Die houding heb ik nog niet gevonden....ik zit nog in een rustfase, moet 2 weken heel rustig omdat het door een trauma (lees: de glijpartij) is geforceerd. Over anderhalve week begin ik met fysio. Dus dan hoop ik op snelle vooruitgang!

   Verwijderen
  3. Bij mij was het niet door een trauma, dus de echte acute fase heb ik niet gehad. Zit al ongeveer een maand op hetzelfde pijnniveau. Heb gisteren wel een spuit gehad tegen de pijn. Veel succes met rusten en fysio!

   Verwijderen
 5. Veel beterschap en sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Petje opgezet!en rafaels affaire bij de biep besteld want met mijn nieuwe fantastische Book Seat kan ik weer lezen (en internetten op de tablet). En als tante zegt dat wij een boek moeten lezen.....dan doe ik dat natuurlijk meteen!

   Verwijderen
 7. veel sterkte en beterschap toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen