Het is weer zover.....

Het jaar is weer bijna voorbij.
Ik wens al mijn lezers hele fijne (lees)dagen en een heel goed en gezond 2012.

PS Bovenstaande afbeelding is Sanctuary of Wisdom van de kunstenaar Randal Spangler. Het is mijn borduurproject voor 2012 (en 2013, 2014, 2015...); het meet 90x70cm en 625x468 kruisjes. Het zal wellicht ten koste van mijn leestijd gaan, maar ik vond het zo mooi dat ik het niet kon weerstaan.

6 opmerkingen:

 1. Een hele fijne kerstdagen, een mooi einde van 2011 en een nog mooier begin van 2012

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha dat is best wel een beetje ironisch: weinig kunnen lezen omdat je een bibliotheek aan het borduren bent. maar het is inderdaad prachtig..

  ik hoop dat je fijne feestdagen hebt gehad, ik wens je een happy new year toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Winterlief, nu je het zegt....zo had ik het nog niet bekeken :-)
  De feestdagen ben ik weer rustig (lezend) doorgekomen, nu nog even de drempel van het nieuwe jaar over!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joke wat een fantastich borduurproject! Heb je de foto zelf laten omzetten naar een borduurpatroon of kon je het zo ergens kopen? Op welke stof ga je het maken? Je plaatst natuurlijk wel foto's want ik ben heel nieuwsgierig hierna.
  Fijne jaarwisseling!
  Groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Riet, ik kocht dit patroon bij Heaven and Earth Designs (http://heavenandearthdesigns.com/).Van deze kunstenaar zijn meer hele mooie patronen, hij houdt namelijk ook van katten (en draakjes) en combineert die vaak met boeken. Het mooie van Heaven and Earth is dat je de patronen na aanschaf direct kunt downloaden als PDF.
  Het patroon gaat uit van een 10 draads stof (5 kruisjes/cm) maar dan werd het schilderij groter dan een meter, dus heb ik gekozen voor 7 kruisjes/cm en om het mezelf niet al te moeilijk te maken voor Aida stof. Alleen al die volle doos met 89 kleuren borduurzijde, dan krijg je zo'n zin om te gaan borduren!
  Ik ga er denk ik een apart tabje op m'n blog voor maken, het is immers boekgerelateerd...:-)

  BeantwoordenVerwijderen